Spirande nyheter

Ute har det äntligen blivit vitt och vi kan med glädje summera ännu ett år för f-gruppen och två härligt inspirerande omgångar av SPIRA-programmet. Nu blickar vi framåt mot det nya året som för f-gruppen innebär både förändringar, förbättringar och nya initiativ.

 
Spirande nyheter
 

För SPIRA-programmet väntar en ny omgång med start 5 mars där vi med glädje ser att platserna börjar fyllas. En av vårens förändringar för SPIRA-programmet är att Lina lämnar över rodret för programmet till Emelie och Lotta. Emelie som tidigare har varit med och föreläst kommer nu även att ta över programansvaret. Lotta Westerlund, som är diplomerad coach, kommer vara med som kursledare och föreläsare. För Linas del väntar andra spännande utmaningar, vilka vi får återkomma till framöver. Vi har även glädjen att välkomna en ny föreläsare till SPIRA-programmet – Barbara Westertaklax som redan föreläst ett flertal gånger för f-gruppen i Stockholm.

Är du intresserad av SPIRA-programmet i vår? Hör av dig till Emelie (emelie@f-gruppen.se) eller Ylva (ylva@f-gruppen.se) så berättar de mer.

Ni har väl inte missat Ylvas bok?

Under hösten gick Ylva SPIRA-programmet och det resulterade bland annat i den fantastiska idéen att skriva en bok om programmet och dess innehåll tillsammans med Emelie. Kreativiteten och produktiviteten pågår för fullt, och Ylva och Emelie planerar att publicera boken under året. Håll utkik för fler spännande uppdateringar!

Hasan Fransson