Ringar på vattnet

f-gruppen i Hässleholm och Uppsala

Ett av våra mål med f-gruppen är att alla föräldrar skall få inspiration och verktyg för att driva sin egen utveckling under småbarnsåren. Genom att visa exempel på hur andra har lyckats och dela med oss av tips och råd vill vi sprida inspiration som ringar på vattnet och visa att det är fullt möjligt att fortsätta utvecklas under småbarnsåren!

Glädjande nog så ser vi att de aktiviteter som vi satte igång i Stockholm, för drygt 3 år sedan, uppskattas av våra medlemmar och föreläsare. Detta resulterar i en stadig ström av nya deltagare och kontakter som vill starta upp f-gruppen i nya städer.

Närmast på tur står Hässleholm och Uppsala! Båda städerna kommer inom kort att presentera sina planer för vårterminen 2018 – så håll utkik här samt i våra sociala kanaler!

Har DU vänner och bekanta i Hässleholms- eller Uppsalatrakten så bjud gärna in dem till f-gruppen. Vår slogan ”f-gruppen för din personliga utveckling under småbarnsåren” förklarar vad vi erbjuder våra medlemmar och följare. Vi finns till för alla småbarnsföräldrar som är intresserade av sin egen utveckling genom att erbjuda inspirationsföreläsningar, nätverksträffar, artiklar, utbildning, tips och trix. Det unika med vårt nätverk är det faktum att barn är välkomna på våra evenemang. Av den anledningen är många av våra medlemmar och deltagare på föreläsningarna föräldralediga men det är inget krav.

Vill du att f-gruppen skall komma till din stad? Hör av dig till oss så diskuterar vi hur vi kan starta något tillsammans!

Hälsningar Ylva (ylva@f-gruppen.se) & Emelie (emelie@f-gruppen.se)

Hasan Fransson