Kombinera karriär och föräldraskap

Medlemskap

Medlem blir du genom att registrera dig här på hemsidan. När du har blivit medlem får du möjlighet till:

·        Att få inspiration och tips om vad som händer inom nätverket via vårt återkommande nyhetsbrev.

·        Att få förtur till olika aktiviteter och föreläsningar.

·        Att skapa eller gå med i mindre nätverk tillsammans med andra medlemmar i ditt närområde.

·        Att skapa eller gå med i intressegrupper för att dela erfarenhet och inspiration kring ämnen som du bryr dig om.

·        Att slänga ut frågor till nätverket för att hitta de bästa fiken, bästa aktiviteterna eller en profil som du vill lära känna.

Ju mer aktiv du är, desto mer får du ut av att vara medlem i F-gruppen!

 

Man kan ta del av F-gruppens aktiviteter och inspiration som medlem eller som gäst. Våra medlemmar betalar medlemspris för samtliga event och har förtur vid eventuell väntelista. Medlemskap i F-gruppen är gratis. Medlemskapet gäller i hela Sverige vilket innebär att man kan besöka föreläsningar eller event i hela Sverige om man är på resande fot.

 

Var finns vi?

F-gruppen startade i Stockholm men koncpetet sprider sig snabbt runt om i landet. Under fliken OM F-GRUPPEN finns en sida per aktiv stad och där kan du hitta kontaktuppgifter till den stad du vill tillhöra.  I dessa städer finns aktiva grupper som arrangerar inspirationsföreläsningar och andra typer av aktiviteter för föräldrar med intresse för karriär och personlig utveckling. Vi vill gärna starta i fler städer, så har DU förslag på en stad som skulle behöva en aktiv F-grupp så tveka inte att kontakta oss!

 

Delta på en aktivitet

I de städer där F-gruppen har aktiv verksamhet arrangerar vi inspirationsföreläsningar men hur ofta och vilken tid varierar mellan städerna så håll koll på kalendern här på hemsidan eller gå med i någon av våra Facebookgrupper, sök på F-gruppen föräldranätverk. Vid inspirationsträffarna har vi bjudit in en föreläsare som pratar om ett ämne som har koppling till personlig utveckling, karriär och föräldraskap.

Våra aktiviteter är, om det inte anges något annat, anpassade för att barnen ska kunna vara med. Det innebär att vi har lokaler där barnen kan leka, bytas på och matas och att vi har en plan för barnvagnsparkering.

Barn får vara barn hos oss. Det innebär att det är helt ok att testa någon annans leksak, att få krypa iväg på äventyr i lokalen eller uttrycka sina känslor. Blir det kaos så tar ni en paus.

Mer information om hur det går till i respektive stad och kontakt med andra medlemmar i staden hittas i respektive stads grupp (sök på din stads grupp).

Anmälan

Alla våra aktiviteter presenteras i eventkalendern och där framgår det hur du anmäler dig och vad som gäller för respektive event. Eventen marknadsförs även i olika kanaler med länk till anmälan. Du måste vara registrerad medlem för att anmäla dig via hemsidan.

Bekräftelse på anmälan samt eventuell betalningsinformation kommer i vändande mail. Anmälan är bindande och vid eventuell avanmälan gäller återbetalning av avgiften endast om avanmälan sker tidigare än 24h innan aktiviteten.

Vill du engagera dig?

Att driva F-gruppens inspirationsträffar för föräldralediga innebär en stor gemenskap och en boost för dig själv och för din framtida karriär. Det säger något om dig som person utan att du behöver säga det. Mitt emellan sömnlösa nätter, gallskrik och blöjbyten hämtar du inspiration och kraft i att leda ett nätverk. Det är sådana engagerade personer som de flesta vill ha på sin arbetsplats.

Projektledarskapet innebär att du ansvarar för en termin av aktiviteter från ax till limpa med stöd av vårt koncept och coaching. Du får möjlighet att själv eller tillsammans med din arbetsgrupp ta fram inspirerande teman, träffa massor av nya människor och testa uppgifter som du kanske inte gör till vardags. Det handlar om allt ifrån marknadsföring, skriva texter och kontakta talare till att hantera event och administrera.

F-Gruppen