Kombinera karriär och föräldraskap

F-gruppen Malmö

Vad är F-gruppen Malmö?

F-gruppen Malmö startade hösten 2017 och är Malmös främsta karriärnätverk för föräldrar. Detta är en mötesplats för småbarnsföräldrar, föräldralediga eller dig som vill diskutera karriär, personlig utveckling och hur vi kombinerar karriär och föräldraskap. Vi bjuder på inspirerande föreläsare med ambitionen att du under småbarnsåren ska kunna fortsätta att utvecklas såväl karriärmässigt som på det personliga planet. Vi delar kunskap, erfarenhet, tips, kontakter och hjälper och inspirerar varandra. 

När ses F-gruppen Malmö?

Vi ses en gång i månaden kl 10.30 – 11.30 på Sankt Gertrud som ligger i centrala Malmö på Östergatan 7B. Vi befinner oss i lokalen ”Studion” där det finns plats att ställa barnvagnen och under föreläsningen går det givetvis bra att låta barnet amma, leka, byta blöja eller sova. Barn är en självklar del av våra liv så alla aktiviteter är anpassade efter att barn ska kunna vara med om inget annat anges. Efter föreläsningen finns det möjlighet att fortsätta diskussionen, knyta nya kontakter och äta i Sankt Gertruds lunchrestaurang.

Hur anmäler jag mig till föreläsningar?

Du anmäler dig till föreläsningarna här på hemsidan. Vi vill gärna bli fler så ta gärna med en vän eller tipsa vänner och bekanta om F-gruppen! Föreläsningen kostar 50kr per gång som du betalar via swish till 0732-63 66 07. Vi vet hur det är att ha barn; ibland blir ditt barn sjuk, timingen blir fel med sömnen eller din energi räcker helt enkelt inte för att komma och därför behöver du inte betala din biljett förrän samma dag som föreläsningen äger rum.

Gilla oss gärna på Facebook och instagram! Där delar vi med oss av nyheter, bilder, presentationer och inspiration. Har du några tips, idéer eller önskemål på ämnen, föreläsare eller aktiviteter så får du gärna delge dina önskemål till Erica@fahlin.org

Vem driver F-gruppen Malmö?

Erica Fahlin

Jag är en driven, energisk och resultatfokuserad kvinna som är föräldraledig med mitt tredje barn. Bor i Höllviken tillsammans med min man Magnus och våra barn Elsa, 6 år, Alice 4 år och Gustav som är född 30 april 2018. Jag är beteendevetare och har 15 års erfarenhet som ledare från Försvarsmakten, Resebranschen och Bemannings-branschen och jobbar idag med att hjälpa organisationer, ledare, grupper och individer med utbildning, föreläsning och coachning. Jag drivs av att inspirera och utveckla andra människor. Driver idag förutom F-gruppen, ett kvinnligt nätverk som heter Affärskvinnor Öresund och skriver även för Tidningen Hallå där jag svarar på frågor om jobb, karriär och ledarskap. På fritiden gillar jag att träna, laga mat, resa, vinprovningar och läsa Managementböcker.

 

F-Gruppen