Kombinera karriär och föräldraskap

F-gruppen Hässleholm

Välkomna till F-gruppen i Hässleholm – staden det är enkelt att ta sig till!

En gång i månaden bjuder vi in småbarnsföräldrar och föräldralediga till våra event där du träffar andra föräldrar som, precis som du, har intresse av att diskutera karriär och personlig utveckling. Vid eventen ges möjlighet att mingla med övriga nätverksdeltagare, och deras barn. Det vill säga, en ypperlig chans att träffa nya bekantskaper i samma situation och bredda ditt kontaktnät.

F-gruppens ambition är att bidra till att skapa möjligheter för föräldrar som vill kombinera familj och karriär. Vi vill koppla samman föräldrar som vill ha en utvecklande och hållbar karriär under småbarnsåren. Genom nätverksträffar får deltagarna inspiration och någon att bolla frågor kring livspusslet och livet med barn med!

Vi vill gärna få tips, idéer och önskemål från dig – vilka ämnen är du mest intresserad av eller har du någon föreläsare du längtar efter att få lyssna till? Du är mer än välkommen att maila dina önskemål till hassleholm@f-gruppen.se

Vårens träffar är följande datum:

Torsdagen den 7 februari, Tema Nätverk: Eva Ohlstenius, Utvecklingsstrateg  Hässleholms Kommun

Torsdagen den 7 mars, Tema Företagsbesök: Annika BrantingFörsäljning/Guest RelationHotel Statt

Torsdagen den 4 april, Tema Nyföretagande: Jimmy Håkansson, RådgivareNyföretagarcentrum Hässleholm samt Business DesignerKrinova i Kristianstad

Torsdagen den 9 maj

Alla är välkomna på våra föreläsningar, du behöver alltså inte registrera dig som medlem här på hemsidan för att kunna anmäla dig till eventen. Självklart vill vi gärna att ni registrerar era profiler på hemsidan vilket ger er möjlighet att hitta andra medlemmar, skapa egna grupper och framförallt ta del av våra nyhetsbrev!

Facebook kan du följa F-gruppen eller gå med i vår stängda grupp. Alla som är intresserad av frågor kopplade till föräldraskap och karriär är välkomna att ansöka om medlemskap i gruppen. I Facebook-gruppen delar vi med oss av nyheter, inspiration mm.

Följ oss också gärna på Instagram och LinkedIn.

För att inte missa något spännande så anmäl er gärna till vårt nyhetsbrev som kommer ungefär en gång i månaden!

På hemsidan kan du också läsa inspirationsinlägg och anmäla sig till alla våra aktiviteter och föreläsningar.

Vi vill bli fler så tipsa gärna vänner och bekanta om F-gruppen!

Vi driver F-gruppen i Hässleholm

Vi som driver F-gruppen i Hässleholm heter Sara Davidsson och du når oss via mail hassleholm@f-gruppen.se

Namn: Sara Davidsson
Familj: Sambo, Vanessa född 2014, Hailey född 2017 och hunden Freddy född 2008.
Utbildning och karriär: Examinerad personalvetare vid Lunds Universitet. Projektledare och föreläsare på det egna företaget Cerise Management.

Vi hoppas att vi får möjlighet att träffa dig, och kanske även dina föräldralediga vänner, när vi nu är igång i Hässleholm!

F-gruppen i Hässleholm samarbetar med Mötesplats Ljungdala, Hässleholms Kommun.

F-Gruppen