Kombinera karriär och föräldraskap

F-gruppen i Helsingborg

F-gruppen i Helsingborg startades under hösten 2018 och bjuder in dig som föräldraledig att tillsammans med ditt barn diskutera och inspireras kring ett hållbart arbetsliv och ett hållbart familjeliv.

Vad är en F-gruppsträff?

Eventen anordnas en gång per månad och berör teman som personlig utveckling i såväl rollen som förälder, medarbetare och egen person, karriär och framtid, med hållbarhet som det övergripande temat. Vid eventen ges möjlighet att mingla med övriga nätverksdeltagare och deras barn. Det vill säga, en ypperlig chans att träffa nya bekantskaper i samma situation och bredda ditt kontaktnät samtidigt som du får personlig utveckling och inspiration för arbetslivet.

Till varje träff bjuder vi in en gäst som håller en föreläsning under ca 1 timme. Varje träff rymmer 25 vuxna och minst lika många barn – vilket gör dessa nätverksträffar unika. Stämningen är lättsam, öppen och hjärtlig och det är lätt för dig att komma och gå om ditt barn önskar det.

Varje träff inleds med en lättare frukost och en kopp kaffe eller te samtidigt som du minglar med övriga deltagare och får möjlighet att i lugn och ro finna dig och ditt barn till rätta i lokalen.

Var ses vi?

Varje event hålls på kreativa THINK Open Space, Bredgatan 11 i Helsingborg. Här finns det gott om plats för barnvagnen och under föreläsningen går det givetvis bra att låta barnet amma, leka, byta blöja eller sova.

Hur går anmälan till?

Du anmäler dig till föreläsningen genom att mejla till helsingborg@fgruppen.se Du får ett bekräftelsemejl och kan därefter swisha 100 kronor till 070-8822712 (Karolina Söderström).

Vår målsättning

F-gruppens ambition är att bidra till att skapa möjligheter för föräldrar som vill kombinera familj och karriär. Vi vill koppla samman föräldrar som vill ha en utvecklande och hållbar karriär under småbarnsåren.

Har du ett tips till oss?

Har du tips, idéer eller önskemål om framtida teman och föreläsare? Tveka inte att skicka iväg ett mejl till oss; helsingborg@f-gruppen.se

Vem driver F-gruppen i Helsingborg?

F-gruppen projektleds just nu av Jenny Adelborg och Karolina Söderström.

Följ oss gärna på Instagram, @fgruppenhbg där vi delar med oss av nyheter, bilder och inspiration!

F-Gruppen