Kombinera karriär och föräldraskap

F-gruppen Göteborg

Nu ser vi nog alla fram emot en härlig sommar med våra barn! Men först vill vi informera om den spännande höst som väntar. Vi som tagit över som projektledare i Göteborg heter Deni Aganovic och Linn Åkerström.

När ses F-gruppen Göteborg?

Varannan vecka under hösten, med start i slutet av augusti, kommer det ordnas träffar med intressanta föreläsare av varierande ämnen. Datum och ämne för träffarna släpps successivt under hösten, så håll utkik här i Facebook-gruppen och på F-gruppens hemsida -> https://www.facebook.com/groups/1578026459077165/

Tipsa gärna om det är något specifik ämne du är intresserad av. Kanske vet du någon intressant föreläsare eller så har du eller någon du känner något intressant att dela med er av, som kan passa på en träff med F-gruppen. Hör av er till oss via goteborg@f-gruppen.se.

Vad är en F-gruppsträff?

Till varje träff bjuds en gäst in som håller en föreläsning under ca 1 timme. Vi är upp till 20 småbarnsföräldrar och lika många barn. För det är just det som gör dessa nätverksträffar unika: Du har med dig din bebis, sovandes eller lekandes med de leksaker som finns framlagt. Föreläsningarna är väldigt dynamiska, det är ofta ett upplägg med mycket gruppdiskussioner och det är lätt att komma och gå om så bebben kräver det. Stämningen är lättsam, öppen och hjärtlig.

Vi ser fram emot att träffa er i höst för att utvecklas och nätverka!

I höst samarbetar vi med Quality Hotell Winn,mer info kommer!

F-Gruppen