Kombinera karriär och föräldraskap

F-gruppen Göteborg

Vad är en F-gruppsträff?

Till varje träff bjuds en gäst in som håller en föreläsning under ca 1 timme. Vi är ungefär 20 småbarnsföräldrar och lika många barn. För det är just det som gör dessa nätverksträffar unika: Du har med dig din bebis, sovandes eller lekandes med de leksaker som finns framlagt. Föreläsningarna är väldigt dynamiska, det är ofta ett upplägg med mycket gruppdiskussioner och det är lätt att komma och gå om så bebben kräver det. Stämningen är lättsam, öppen och hjärtlig.

När ses F-gruppen Göteborg

Vi startar vårterminen tisdagen 5/2 och ses sedan varannan tisdag kl 10.30 – 12.00 i Art College/Folkuniversitetets lokaler på Första Långgatan 16 i Göteborg.  Håll koll på de senaste uppdateringarna kring eventen och hur många platser som finns kvar i vår Facebook grupp!

Kl 10:30-11:00 är det lite fika + mingel och kl 11:00-12:00 är föreläningen. Det finns plats att ställa barnvagnen och under föreläsningen går det givetvis bra att låta barnet amma, leka, byta blöja eller sova. Det kommer finnas skummattor utplacerade i rummet, mikro att värma mat och toalett med skötbord. Efter föreläsningen finns det möjlighet att fortsätta diskussionen, knyta nya kontakter och kanske äta på en trevlig restaurang i närheten.

Hur anmäler jag mig till föreläsningar?

Du anmäler dig till föreläsningarna genom att maila till goteborg@f-gruppen.se och när du fått bekräftelsen via mail  swishar du 50kr till swishnumret som står angivet i respektive mail. Anmälan är bindande och vi återbetalar inte om du inte dyker upp.

Det går alltså inte att anmäla sig eller betala direkt här via hemsidan.

Vi vill gärna bli fler så tipsa gärna vänner och bekanta om F-gruppen! Gilla oss gärna på Facebook och instagram! Där delar vi med oss av nyheter, bilder, presentationer och inspiration!

Vem driver F-gruppen Göteborg?

Alexandra Björklund, Fredrika Sjövall och Vanja Winblad

*bild på oss kommer inom kort*

F-gruppen i Göteborg i samarbete med:

http://www.folkuniversitetet.se/globalassets/bildbanken/ikoner-och-illustrationer/fu-loggor/fulogo-rodsvart.png

F-Gruppen