Kombinera karriär och föräldraskap

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vi skapar framgångsrika, friska och hållbara arbetsplatser!

april 9 @ 10:30 - 11:30

Gratis

Vad är arbetsmiljö? Hur viktigt är arbetsmiljön för att du ska trivas, må bra och prestera på arbetsplatsen? Hur ser arbetsmiljön ut på din arbetsplats? Vad kan du som arbetstagare ställa för krav på din arbetsplats, din chef och ditt uppdrag?

Har du varit på en arbetsplats där allt fungerade? Ledarskapet var bra, du kände dig engagerad och delaktig i uppdraget, du visste vad som förväntades av dig, kommunikationen fungerade, kollegorna, kunderna och du mådde bra och var nöjda? Det var helt enkelt en god arbetsmiljö! Har du varit på en arbetsplats där chefen var stressad, uppdraget otydligt, du visste inte vad som förväntades av dig, du fick ingen feedback, ingen information, kunderna är missnöjda, kollegorna vantrivs och kanske är till och med någon blev sjuk? En mindre bra arbetsmiljö.

Den 9 april får vi träffa Maria Sundqvist som har ett brinnande intresse för arbetsmiljö och att skapa friska, framgångsrika och hållbara arbetsplatser. Maria förklarar begrepp och komplicerad lagstiftning på ett positivt, förenklat och inspirerande sätt! Maria var sjuksköterska inom akutsjukvården i många år och förstod vikten av en god arbetsmiljö och utbildade sig därefter till arbetsmiljöingenjör och driver sedan 2011 bolaget Kris och hjärta.

 

Alla hjärtan förtjänar att slå säkert!

Varmt välkomna!

Detaljer

Datum:
april 9
Tid:
10:30 - 11:30
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Arrangör

F-gruppen Malmö
E-post:
Malmo@f-gruppen.se

Plats

Sankt Gertrud
Östergatan 7b
Malmö, 21125 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
http://sanktgertrud.se
F-Gruppen