Kombinera karriär och föräldraskap

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Välkommen att utveckla din kommunikationsförmåga. En investering för resten av livet!

2018-11-27 @ 10:30 - 13:00

Gratis

”Förmågan att kommunicera är den i särklass största framgångsfaktorn för att utveckla goda relationer i världen.” Detta är anledningen till varför det är så viktigt att lära sig kommunicera bättre. Frida Gatu och Ulrika Precht från Ledarstudion kommer ge oss en interaktiv föreläsning om detta heta ämne.

Vill du påverka människor och bidra till en bättre känsla överallt där du verkar? Då gör du det med din intention och drivkraft. Därför måste du förstå varför du är just där du är, veta vem du är i grunden, vad du vill och varför. Den viktigaste kontakten är den du har med dig själv, din emotionella inre värld är kraften för alla dina intentioner. Du uppnår detta om du har en hög grad av självkännedom, hur du uttrycker dig, dina värderingar och din personlighet.

Att vara tydlig i sin kommunikation kan vara avgörande för att nå ut med sitt budskap och du kommunicerar inte bara med det du säger utan du kommunicerar även med din röst och kropp.

Frida är ledarutvecklare på Ledarstudion och har sin bakgrund från näringslivet. Frida fokuserar på vad du säger och hur det kan bli mer intressant och inspirerande. – Hur fångar du din publik?

Ulrika är röst och scenspråkshandledare på Ledarstudion och har sin bakgrund från operascenen. Ulrikas fokusområde är rösten och kroppsspråket, det är viktigt att det du säger sänder samma sak som din kropp och röst.

Under 90 minuter kommer du få träna på några av verktygen som Frida och Ulrika guidar er igenom. Allt kopplat till kommunikation.

Förmågan att kommunicera är den i särklass största framgångsfaktorn för att utveckla goda relationer i världen. Det gäller arbetslivet, offentligheten och den privata sfären. Ju mer medvetna människor blir om kommunikationens kraft för att hjälpa eller stjälpa i våra mellanmänskliga relationer, desto mer står det klart att vi alla behöver träna på vår kommunikation!

Anmälan via köp av biljett:

  • Återbud (och återbetalning) kan lämnas fram till 24 timmar innan föreläsningens start.
  • Eventet kostar 50kr som du i samband med anmälan betalar med swish till 0735 91 16 85 (My Westberg)
  • För frågor maila uppsala@f-gruppen.se
  • Vi träffas i Studiefrämjandets lokaler på Portalgatan, våning 3.
  • Vi bjuder på smörgås och kaffe/te innan föreläsningen börjar.
  • Alla våra event och aktiviteter välkomnar varmt föräldrar med barn i sällskap, om vi inte tydligt anger något annat.

Detaljer

Datum:
2018-11-27
Tid:
10:30 - 13:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , ,

Arrangör

F-gruppen Uppsala
E-post:
uppsala@f-gruppen.se
Webbplats:
www.f-gruppen.se/uppsala

Plats

Studiefrämjandet, Ljusbärargatan 2 (F.d. Portalgatan 2B), 3 tr, Uppsala
F-Gruppen