Kombinera karriär och föräldraskap

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Våga ta steget och starta något nytt!

april 16 @ 10:30 - 12:00

Våga ta steget och starta något nytt. Henric berättar om uppstarten av New Innovation Management och hur RPA och robotisering förändrar hur vi ser på arbete i framtiden.

Henric Skogsberg är VD för NEW Innovation Management i Göteborg. Henric har drygt femton års erfarenhet som Managementkonsult, och arbetat med allt från strategi- och affärsutveckling och stora digitala transformationsprogram till operativ verksamhetsutveckling i hjärtat av förändringen. Henric kommer att prata om hur det är att ta steget och starta något nytt och vad det är som gör att man väljer att ta steget fullt ut och hur detta påverkar livet och familjen.

Henric kommer även ge inblick i området Intelligent Automation och Robotic Process Automation (RPA) som öppnar dörren för nya former av effektivisering och skapar möjligheten att nå snabbare och mer träffsäkra beslut och ökad tillväxt. Robotics innebär ett paradigmskifte där digitala medarbetare förändrar arbetsprocesser, synen på arbete och inte minst vilka kompetenser som kommer att behövas framöver.

VAR: Art College, Folkuniversitetet, Första Långgatan 16 Göteborg

NÄR: Tisdag den 16 april 10:30-12:00. Vi inleder med fika och mingel. Föreläsningen startar kl 11:00.

ANMÄLAN: Anmäl dig genom att maila till goteborg@f-gruppen.se. Eventet kostar 50 kr som du betalar via swish när du fått din bekräftelse.

Observera att anmälan är bindande, ingen återbetalning om du ej kommer.

Varmt välkommen hälsar Alexandra, Vanja och Fredrika

Vad är en F-gruppsträff?

Till varje träff bjuds en gäst in som håller en föreläsning under ca 1 timme. Vi är ungefär 15 småbarnsföräldrar och lika många barn. För det är just det som gör dessa nätverksträffar unika: Du har med dig din bebis, sovandes eller lekandes med de leksaker som finns framlagt. Föreläsningarna är väldigt dynamiska och det är lätt att komma och gå om så bebben kräver det. Stämningen är lättsam, öppen och hjärtlig.  Det finns plats att ställa barnvagnen och under föreläsningen går det givetvis bra att låta barnet amma, leka, byta blöja eller sova. Det kommer finnas skummattor utplacerade i rummet, mikro att värma mat och toalett med skötbord.

Detaljer

Datum:
april 16
Tid:
10:30 - 12:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Arrangör

F-gruppen Göteborg
E-post:
goteborg@f-gruppen.se

Plats

Folkuniversitetet Art College
Första långgatan 16 B
Göteborg, 40317 Sweden
+ Google Map
F-Gruppen