Kombinera karriär och föräldraskap

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sänk tempot utan att tappa farten!

2018-12-04 @ 10:30 - 11:30

Gratis

Den 4 december bjuder vi in till en föreläsning om mental hållbarhet, det personliga ledarskapet och vikten av reflektion, återhämtning och fokus för att kunna prestera och må på topp i vardagen. Den digitala utvecklingen har skruvat upp tempot rejält under de senaste åren. Den ständiga uppkopplingen lämnar allt mindre rum för avkoppling samtidigt som mycket mer information skall tas in och tas ställning till på allt kortare tid. Detta i takt med en snabbföränderlig värld, med kraftigt ökad konkurrens, gör att kraven på oss alla blivit allt större och komplexare.

 

I en tid då allting ska gå fortare kontrar den ambitiösa webbTV-entreprenören, tidigare New York-bon och numera SLOW-aktivisten Trine Grönlund med en ny otippad väg till ökad produktivitet, innovationskraft och välbefinnande. Under denna banbrytande föreläsningen uppmanar hon oss alla till att lära oss att stanna upp mera, kliva ur tidsofferrollen och fylla på med reflektion, fokus och återhämtning för att få till en roliga och mer mentalt hållbar vardag.

 

Trines föreläsning erbjuder alla en unik möjlighet att helt i sin egen takt, via små lättsmälta mikro-aktioner, fylla på med nya innovativa tankesätt och vanor. Handfasta, värdefulla tips varvas med aktuell forskning, konkreta ”cases”, påfyllande energi och egen reflektion.

 

Trine är själv en passionerad och driven världsmedborgare som bla. bott och jobbat i New York under 12 år som chef inom IT- och reklambranschen. För kunders och egen räkning har hon de senaste 15 åren rest jorden runt för att hitta verktyg och förhållningssätt som hjälper oss alla att prestera och må på topp utifrån vårt bästa, hållbara jag. Idag jobbar hon med mental hållbarhet genom det egna företaget Innergi Labbet och är en eftertraktad och uppskattad föreläsare och företagskonsult på bägge sidor av sundet och runt om i landet. 

 

  • Anmäl dig till eventet på F-gruppen https://www.f-gruppen.se/events/
  • Eventet kostar 50kr som du betalar med swish till 0732-63 66 07
  • Kom gärna i god tid så vi hinner komma i ordning så vi kan börja kl 10.30
  • För frågor maila Erica@Fahlin.org
  • Alla våra event och aktiviteter välkomnar föräldrar med barn i sällskap

 

Varmt välkomna!

 

 

Detaljer

Datum:
2018-12-04
Tid:
10:30 - 11:30
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , , , , ,

Arrangör

F-gruppen Malmö
E-post:
Malmo@f-gruppen.se

Plats

Sankt Gertrud
Östergatan 7b
Malmö, 21125 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
http://sanktgertrud.se
F-Gruppen