Kombinera karriär och föräldraskap

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Så hittar du ditt flow!

februari 13 @ 10:30 - 11:30

Gratis

Att få uppleva det där flowet – när allt bara stämmer – behöver inte vara en slump. Internationellt verksamme coachen och utbildaren Tony Grahn ger oss konkreta verktyg för hur du kan prestera på toppen av din förmåga när det verkligen gäller. Varje gång och oavsett situation eller vilken person du är. Det är inget konstigt med att bli stressad eller nervös när alla blickar vänds mot dig, eller när du står inför en uppgift där förväntningarna på dig är höga. Med teori som bygger på senaste vetenskapliga rönen och enkla övningar lär Tony dig att ta kontroll över dina tankar och känslor när kraven på dig är som högst.

Tonys metod är praktisk och har genom åren lyft bland andra chefer, säljare, elitgolfare, operasångare, musiker och skådespelare att prestera när det verkligen är dags att leverera från sin bästa potential. En mental strategi som passar också för till exempel blåljusteam som måste kunna ta snabba beslut och kommunicera effektivt i pressade lägen. Tonys föreläsningar präglas av insikt, energi och humor, han bjuder på tankeväckande exempel från både Sverige och länder där han hållit sina kurser och coachningar. Efter en föreläsning har du lärt dig förmågan till att prestera bättre och känna mer glädje, både på jobb och i privat livet.

”Tonys metod är som att lära sig cykla. Har du väl fått koll på styret, tramporna och dina uttrycksmedel, hittar du direkt den rätta balansen för att kunna prestera på topp i både medvind och motvind.”

 

  • Anmäl dig till eventet genom att anmäla dig här
  • Eventet kostar 50kr som du betalar med swish till 0732-63 66 07
  • Kom i god tid så vi hinner komma i ordning så vi kan börja kl 10.30
  • För frågor maila Erica@Fahlin.org
  • Alla våra event och aktiviteter välkomnar föräldrar med barn i sällskap

 

Varmt välkommen!

Detaljer

Datum:
februari 13
Tid:
10:30 - 11:30
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , , , , , ,

Arrangör

F-gruppen Malmö
E-post:
Malmo@f-gruppen.se

Plats

Sankt Gertrud
Östergatan 7b
Malmö, 21125 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
http://sanktgertrud.se
F-Gruppen