Kombinera karriär och föräldraskap

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Mingelskola – så minglar du framgångsrikt

februari 5 @ 10:30 - 12:00

Mingelskola – Anneli boostar dig att förstå hur du kan påverka andra människor, skapa värde, och därmed ökar din attraktionskraft!
50 SEK via Swich till 0738540236.

Till vårens första träff vill F-gruppen i Göteborg välkomna Anneli Egestam, Årets Affärsnätverkare i Västra Sverige & Initiativtagare och arrangör av Göteborgsminglet.

I en digitaliserad värld blir personliga möten ännu viktigare. Vi köper inte längre ett företag eller ett CV, vi köper dig som person. Anneli boostar dig att förstå hur du kan påverka andra människor, skapa värde, och därmed ökar din attraktion. Här får du tips som hjälper dig i din karriär men även i ditt privatliv i relationen med andra människor.

Anneli är bland annat mingelcoach och nätverksexpert och håller säljträning och workshops för icke-säljare, människor som har affärsrelationer men en annan titel på visitkortet.

Anneli har det personliga mötet som specialitet i sitt företag, Egestam Relations, där hon jobbar med event, säljträning, moderator & mötesledare. Egestam Relations. Annelis hjärta klappar lite extra för just kvinnors företagande och ledarskap även såsom initiativtagare till Entreprenörs- och Ledarskapsdagen.

Detaljer

Datum:
februari 5
Tid:
10:30 - 12:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/380889959389246/

Arrangör

F-gruppen Göteborg
E-post:
goteborg@f-gruppen.se

Plats

Folkuniversitetet Art College
Första långgatan 16
Göteborg,
+ Google Map
F-Gruppen