Kombinera karriär och föräldraskap

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

I huvudet på en rekryterare – hur du ökar chansen att få jobbet

september 10 @ 11:00 - 12:30

 

Hur kan du som arbetssökande öka dina chanser att få tjänsten du drömt om? Vad ska du tänka på när du söker arbete och inför den stundande intervjun?  Vad är ett bra skrivet cv?  Hur relevant är LinkedIn idag?  Är första intrycket verkligen så viktigt?
Kom och lyssna till Isabell Josefsson, Talent Acquisition Manager, och få praktiska tips på hur du kan lyckas bättre i ditt nästa jobbsökande.

Isabell har arbetat med kandidatattraktion och rekrytering inom olika branscher. Idag är hon Talent Acquisition Manager på IT bolaget Biner och har ansvar över rekrytering. Isabell intervjuar dagligen personer som går i byta-jobb-tankar eller som behöver tips för arbetssökandet. Hon förstår den berg- och dalbana som ett jobbyte innebär och diskuterar gärna ämnet i flertalet olika nätverk.

 

Praktisk information

VAR: Quality Hotell Winn, Gamla Tingstadsgatan 10, 402 76 Göteborg.
Parkeringen är gratis!

NÄR: Tisdag den 10 september, 11:00-12:30. Vi börjar med Kaffe och macka, föreläsningen startar ca 1130.

ANMÄLAN: Anmäl dig genom att maila till goteborg@f-gruppen.se. Eventet kostar 70 kr som du betalar via swish när du fått din bekräftelse.
Observera att anmälan är bindande, ingen återbetalning sker vid utebliven ankomst.

Länk till facebookevent

Varmt välkommen hälsar Linn och Deni.

Vad är en F-gruppsträff?

Till varje träff bjuder vi in en gästföreläsare som under ca 45minuter delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper som på ett eller annat sätt ska vara användbart för dig som förälder eller karriärshungrig.
Vi är ungefär 20 småbarnsföräldrar och lika många barn och det är just detta som gör våra nätverksträffar unika: Du har med dig din bebis, sovandes eller lekandes med de andra barnen. Föreläsningarna är dynamiska och det är lätt att komma och gå om så bebben kräver. Stämningen är lättsam, öppen och hjärtlig.
Det finns plats att ställa barnvagnen och under föreläsningen går det givetvis bra att låta barnet amma, leka, byta blöja eller sova. Det finns plats att leka i rummet, mikro att värma mat, toalett med skötbord samt övriga gästvänliga faciliteter som ett hotell erbjuder.

Vill du komma tidigare så finns hotellfrukost att köpa till, och vill du stanna lite extra så finns en relaxavdelning med bastu, pool och bubbelkar att plaska runt med din bebis i.

Detaljer

Datum:
september 10
Tid:
11:00 - 12:30
Evenemang Taggar:

Arrangör

F-gruppen Göteborg
E-post:
goteborg@f-gruppen.se

Plats

Quality Hotell Winn, Göteborg
Gamla Tingstadsgatan 10
Göteborg, 40276 Sverige
+ Google Map
Telefon:
+46 31 750 19 00
Webbplats:
https://www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/goteborg/quality-hotel-winn-goteborg/
F-Gruppen