Kombinera karriär och föräldraskap

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Häng med i arbetsmarknadens förändring! 

2018-11-13 @ 10:30 - 11:30

Gratis

Den 13 november bjuder vi på ett spännande föredrag om framtidens arbetsmarknad.  Utvecklingen går i en rasande fart och en teknisk revolution är på väg att förändra vårt sätt att leva, arbeta och göra affärer. Det talas om den 4:e industriella revolutionen och en disruptiv situation. I en värld med ökad konkurrens och begränsad tillgång till kompetenser och talanger, kommer det nya anställningsformer, nya kommunikationskanaler, nya affärsmodeller och mer flexibilitet för att möta kundernas och medarbetarnas krav.

 

Under denna föreläsning få vi mer insikt om hur det ser ut i omvärlden just nu. Vad innebär Remote? Varför ökar antalet egen-företagare? Vad är en Digital nomad? Hur ser Gig ekonomi ur? Vad är Human cloud? Vad kommer detta innebära för ditt företag? För din anställning? För dig och din kompetens? Under denna timme får vi både lite inspiration men även tid för reflektion och diskussion om hur detta påverkar oss och vad vi behöver göra för att hålla oss attraktiva på den framtida arbetsmarknaden.

 

Sven Totté håller i föreläsningen. Han är en Management Consult som bland annat hjälper konsultförmedlingsföretaget Ework med sina strategier kring ledarskapsutveckling, digital kommunikation, nya affärsmodeller och rätt användning av nya uppkommande teknologier.

 

  • Anmäl dig till eventet på F-gruppen https://www.f-gruppen.se/events/
  • Eventet kostar 50kr som du betalar med swish till 0732-63 66 07
  • Kom gärna i god tid så vi hinner komma i ordning så vi kan börja kl 10.30
  • För frågor maila Erica@Fahlin.org
  • Alla våra event och aktiviteter välkomnar föräldrar med barn i sällskap

 

Varmt välkommen!

Detaljer

Datum:
2018-11-13
Tid:
10:30 - 11:30
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , , , , , , , ,

Arrangör

F-gruppen Malmö
E-post:
Malmo@f-gruppen.se

Plats

Sankt Gertrud
Östergatan 7b
Malmö, 21125 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
http://sanktgertrud.se
F-Gruppen