Kombinera karriär och föräldraskap

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Från universitetsuppsats till internationellt bolag

maj 15 @ 10:30 - 13:00

100kr
Från uppsats till internationellt bolag

Biljetter

18 tillgängliga
Från universitetsuppsats till internationellt bolag100.00kr

Fyll i alla fälten som krävs

Om resan från en kandidatuppsats om effektivisering av bistånd till att skapa hundratals arbetstillfällen där det behövs som mest och att vinna priser i en av Sveriges mest konservativa branscher.

2011 skrev Smilings Joakim & Oscar en uppsats i Gambia om effektivisering av bistånd, med sig hem hade de en affärsidé med fokus på hjärta och hållbar utveckling men samtidigt vara ett vinstdrivande bolag.  2013 introducerades Smilings schyssta cashewnötter på Pressbyrån. Sedan dess har produktportfolion vuxit rejält och produkterna säljs på landets samtliga kedjor. 2016 fick Smiling Livsmedelspriset, en av branschens finaste utmärkelser, för sitt disruptiva tillvägagångssätt som förändrat en bransch i grunden.

Det här är en föreläsning om Smilingresan, att våga göra sin grej, kulturkrockar, magkänsla och att ha kul under tiden!

Joakim, Oscar, Linnea och Johan har alla studerat vid Linnéuniversitetet och har företagandet i blodet. Nu drömmer Smilings ägare och grundare om att vara med och utforma en branschstandard för nötindustrin. De har genom Smiling bevisat att det går att ursprungsmärka nötter, betala rättvisa priser och löner och ändå produktintroducera på alla landets största service- och dagligvaruhandelskedjor med priser i paritet med konkurrenternas. Var tionde sekund säljs en Smilingprodukt i Sverige.

Det ska vara lätt att välja rätt!

Detaljer

Datum:
maj 15
Tid:
10:30 - 13:00
Pris:
100kr
Evenemang Taggar:
, , , , ,

Arrangörer

F-gruppen Stockholm
Studiefrämjandet

Plats

Brygghuset (Jäskaret)
Norrtullsgatan 12N
Stockholm, Sweden
+ Google Map
F-Gruppen