Kombinera karriär och föräldraskap

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Framtidens arbetsplats och digitaliseringen

oktober 9 @ 11:00 - 12:30

Vem har ansvaret för medarbetarnas digitala arbetsmiljö – IT, HR – eller kanske kommunikationsavdelningen? Och vad innebär det egentligen att jobba digitalt? Det är en av de hetaste frågorna när det gäller arbetsplatsen idag och i morgon. Pia Andreason från Direxio berättar om dagsläget och vad som behövs för att nå nästa nivå inom det digitala arbetssättet.

Direxio står även bakom podden Jobb360 som handlar om framtidens kontor. Flera av avsnitten handlar just om den digitala arbetsplatsen, det finns också program om arkitektur/gestaltning, inredning, förändringsledning, forskning mm.

Klicka HÄR för att gå till podden på Soundcloud

Den finns även på Spotify och Podcaster, sök på Jobb360 eller Direxio.

 

Praktisk information

VAR: Quality Hotell Winn, Gamla Tingstadsgatan 10, 402 76 Göteborg.
Parkeringen är gratis!

NÄR: Onsdag den 9 oktober, 11:00-12:30. Vi börjar med Kaffe och macka, föreläsningen startar ca 1130.

ANMÄLAN: Anmäl dig genom att maila till goteborg@f-gruppen.se. Eventet kostar 70 kr som du betalar via swish när du fått din bekräftelse.
Observera att anmälan är bindande, ingen återbetalning sker vid utebliven ankomst.

Länk till facebookevent

Varmt välkommen hälsar Linn och Deni.

Vad är en F-gruppsträff?

Till varje träff bjuder vi in en gästföreläsare som under ca 45minuter delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper som på ett eller annat sätt ska vara användbart för dig som förälder eller karriärshungrig.
Vi är ungefär 20 småbarnsföräldrar och lika många barn och det är just detta som gör våra nätverksträffar unika: Du har med dig din bebis, sovandes eller lekandes med de andra barnen. Föreläsningarna är dynamiska och det är lätt att komma och gå om så bebben kräver. Stämningen är lättsam, öppen och hjärtlig.
Det finns plats att ställa barnvagnen och under föreläsningen går det givetvis bra att låta barnet amma, leka, byta blöja eller sova. Det finns plats att leka i rummet, mikro att värma mat, toalett med skötbord samt övriga gästvänliga faciliteter som ett hotell erbjuder.

Vill du komma tidigare så finns hotellfrukost att köpa till, och vill du stanna lite extra så finns en relaxavdelning med bastu, pool och bubbelkar att plaska runt med din bebis i.

Detaljer

Datum:
oktober 9
Tid:
11:00 - 12:30
Evenemang Taggar:
F-Gruppen