Kombinera karriär och föräldraskap

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Förbättra din presentationsteknik

oktober 23 @ 10:30 - 13:00

100kr

Biljetter

11 tillgängliga
Inspirationsföreläsning100.00kr

Fyll i alla fälten som krävs

För att lyckas i både karriären och i livet är det viktigt att vara medveten om vilka signaler du sänder ut med din hållning och dina rörelser. Det är inte alltid det du säger som är avgörande, det är minst lika viktigt hur du säger det. Många menar att ett positivt och kraftfullt kroppsspråk påverkar vår status, vår självkänsla och vårt välbefinnande. Linda Gerstenmayer, retoriker och föreläsare kommer ge dig tips på hur du kan förbättra din presentationsteknik med hjälp av ditt kroppsspråk.

Varför är kroppsspråket så viktigt?

Viss forskning säger att hela 80 % av det vi kommunicerar sker via icke-verbal kommunikation. Med den kunskapen är det extra viktigt att förmedla samma sak med både tal och kropp. Hur vi använder vår kropp under tiden vi talar avspeglar direkt vår attityd både till den vi talar med och till vår omgivning. Det räcker alltså inte att komma extremt förberedd till ett möte och föra genomtänkta argument för sin sak, kroppsspråket måste säga samma sak för att det ska gå hem. När vi är tydliga och raka är vi också intressanta och trovärdiga, något som är otroligt viktigt i de flesta branscher och yrkesroller.

Under 90 minuter kommer Linda att gå igenom hur du kan använda ditt kroppsspråk för att förstärka ditt budskap. Linda som är retoriker och föreläsare hjälper företag som Björn Borg, Systembolaget och Försvarsmakten att vässa sin Presentationsteknik. Investera i dig själv och se hur du med ditt kroppsspråk kan förstärka ditt budskap.

Tid: Onsdag 23 okt, kl. 10:30 – 13:00. Föreläsningen börjar kl. 11:00

Plats: Studiefrämjandets lokaler i Brygghuset Norrtullsgatan 12N vid Odenplan (gå norrut på Norrtullsgatan förbi SevenEleven), Sal: Jäskaret en trappa ner.

Varmt välkomna!

F-gruppen är ett nätverk för föräldralediga pappor och mammor, som vill prata jobb, karriär och personlig utveckling. Under F-gruppens träffar får ni möjlighet att byta ut det traditionella bebissnacket mot att diskutera framtidsplaner och inspirerande idéer medan barnen leker. Följ oss på vår hemsida (www.f-gruppen.se), facebook (F-gruppen (föräldranätverk)) och instagram (fgruppen).

F-gruppen anordnar dessa event i samarbete med Studiefrämjandet.

Varmt välkomna Lisa, Isabelle och Caroline

Anmälan via köp av biljett
  • Vi bjuder på smörgås och kaffe/te
  • Vi välkomnar varmt föräldrar med barn i sällskap
  • Återbud (och återbetalning) kan lämnas fram till 24 timmar innan föreläsningens start.
  • För frågor maila stockholm@f-gruppen.se

Detaljer

Datum:
oktober 23
Tid:
10:30 - 13:00
Pris:
100kr
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Arrangörer

F-gruppen Stockholm
Studiefrämjandet

Plats

Brygghuset (Jäskaret)
Norrtullsgatan 12N
Stockholm, Sweden
+ Google Map
F-Gruppen