Barn på kontor_blå_2000x1333px.jpg

f-gruppen – professionellt nätverk för föräldrar


NU HAR VI DIGITALA FÖRELÄSNINGAR FÖR ATT DRA VÅRT STRÅ TILL STACKEN OCH MINSKA RISKEN FÖR SMITTA, SAMTIDIGT SOM VI TROR ATT VI BEHÖVER INSPIRERAS MER ÄN NÅGONSIN. KOLLA IN VÅRA WEBbINAR!

 

Det här är f-gruppen

f-gruppen är Sveriges, och förmodligen världens, största professionella nätverk för föräldrar. Vi är forumet för dig som vill:

  • vara mer än “bara” förälder

  • fortsätta att utvecklas under din föräldraledighet

  • ha tips på hur man får ihop livspusslet

  • ha karriär och familj


 

Föreläsningar och mer

f-gruppen erbjuder öppna föreläsningar i flera olika städer i Sverige och utvecklingsprogrammet SPIRA som hjälper dig att uppnå en utvecklande och hållbar karriär under småbarnsåren.

f-gruppen finns i:

Stockholm

Göteborg

Malmö

Helsingborg

Hässleholm

Uppsala

och i form av WEBBINAR

Mamma barn i soffa_750x501px.jpg

Sagt om f-gruppen

 
f-gruppen är mitt andrum från att bara vara förälder. Något jag gör för min skull, men där mitt barn har en självklar plats.
— Lina Andersson, Helsingborg
 

 
Bvc:s föräldragrupper var inte för mig. Jag blev uttråkad, jag vill utvecklas och utmanas även när jag inte jobbar. f-gruppen var min föräldragrupp där vi pratade om annat än blöjor och bajs.
— Jessica Törnquist, Stockholm

 

f-gruppen vill

#haveitall – varken mer eller mindre. Det ska vara möjligt att ha en karriär och familj utan att för den skull bränna ut sig.

Vi är en inspiration och möjlighet till att man som förälder får ha en önskan om att fortsätta vara mer än bara mamma eller pappa under föräldraledigheten och i sitt föräldraskap.

Kolla in våra föreläsningar

Följ f-gruppen i våra sociala kanaler

 Följ oss i våra kanaler

Och gå med i våra slutna grupper: