Kombinera karriär och föräldraskap

Vi skapar en ledningsgrupp för F-gruppen i Sverige

Det är så grymt att F-gruppen idag finns i 7 städer och det är tack vare ert engagemang! Vi tror att det finns stor potential att växa och bli ännu starkare. Jag och Ylva har drivit F-gruppen i 4 år och känner att det finns långt större potential än vi mäktar med. Vi vill därför skapa en ny struktur och skulle vilja skapa en nationell ledningsgrupp som samverkar för att driva F-gruppen framåt

Att utveckla och driva F-gruppen har gett oss ett helt ovärderligt nätverk, extremt många nya erfarenheter och möjlighet att testa att driva ett bolag utan risk. Vi har idag när vi presenterar oss själva en väldigt intressant profil som gör att vi har mycket lättare att skapa relationer och vara intressanta för nya möjligheter i karriären. Nätverksdelen och utvecklingsmöjligheterna i F-gruppen är en möjlighet att träffa personer och skaffa sig kunskap som annars inte hade varit lika lätt att få tillgång till.  
Roller/Ansvarsområden för ledningen
Nedan finns de områden som vi tänker att ledningen ansvarar för. Vi tror att det är 3-5 personer som utgör ledningen och delar upp områdena utifrån intresse och kompetens.
Sammankallande med ekonomiansvar:
likt en VD, övergripande ansvar för att hålla ihop ledningen, beslut och projekt. Leda ledningen och hjälpa till där det behövs. Ansvar för ekonomi och viss bokföring och relaterad administration.
Webutveckling:
utveckling av hemsidan och löpande frågeställningar i WordPress. Finns stor potential i att förbättra och effektivisera samt koppla ihop med övriga kanaler. Vi använder en IT-konsult för viss utveckling så man behöver inte vara proffs men intresserad…
Kommunikation och Marknadsföring:
utveckling av sociala kanaler och kommunikation i dessa. Lokala projektledare gör mycket av kommunikationen men det finns jättestora möjligheter för central kommunikation och nyhetsbrev då vi har över 2000 emailadresser.
PR och samarbeten:
Områden som har otrolig potential på nationell nivå. Det som sker idag sker mest lokalt. Vi har en väldigt nischad målgrupp vilket även lämpar sig väl för olika typer av samarbeten som det kan finnas en affärsmöjlighet i.
Expansion och ledning av projektledare:
kontakt med nya personer som ska bli projektledare inom F-gruppen, processen från införsäljning av F-gruppen till implementering i ny stad, adminrättigheter och avtal, ledarskap för projektledare på övergripande nivå.
Ansvar för Stockholm:
Stor potential för att växa. Ansvar för rekrytering av nya projektledare vid terminsslut samt avtalet avseende lokal som vi har med studiefrämjandet. Finns även möjlighet att jobba ihop med Emelie och Ylva med andra typer av aktiviteter som relaterar till SPIRA.
Vid intresse eller frågor – kontakta emelie@f-gruppen.se

Spåra från din sida.

Ylva

With a high engagement level, strong analytic skills and a passion for business development and customer contacts I’ve been driving my career towards marketing and sales roles. After 8 years in different marketing positions in Philips Consumer Lifestyle in the Nordic region I left the consumer electronics business to become Head of the Nordic Marketing organization in Luxottica. Luxottica is the leading producer and distributor of sun and prescription eye wear, with a brand portfolio including Ray-Ban, Oakley, Prada, Armani and Chanel. To further broaden my knowledge base and understanding for different business models and industries I took on a role as commercial manager in a Start-up life science Company, called Cellaviva, in March 2015. I have several years of people management experience, with up to 12 direct reports. I’m leading by example and use my personal engagement and goal orientation to inspire and get commitment from my coworkers. As a member of the Nordic Management Team in Philips and in Luxottica I have been responsible for the overall business strategy, in close cooperation with the sales Director. In my spare time I'm pursuing a dream of mine as I'm running a career network in Stockholm, Gothenburg and Karlstad, and empowering career parents.

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.
F-Gruppen