Kombinera karriär och föräldraskap

Sommarpresent till F-gruppens medlemmar

2 månader med Chefboken, din smarta genväg till kunskap, kostnadsfritt (gå direkt till erbjudandet)

På Adlibris får du över 16 000 träffar om du söker på ordet ”ledarskap”. Med bara några klick kan du skaffa dig en bokhög på sängbordet högre än själva läslampan. Men ofta skapar bokhögen mer ångest än läslust. Hur ska man hinna läsa alla? Och hur kan man veta vilka som är värda att läsa överhuvudtaget?

Därför har Chef tagit fram Chefboken – din smarta genväg till ledarskapsläsning. Chefboken har över 100 titlar sammanfattade i vårt bibliotek. Varje år väljer vi ut elva stycken noga utvalda ledarskapsböcker vi tycker alla ska läsa. Sen sammanfattar erfarna och kunniga redaktörer boken till 19 min läsning eller drygt 30 min lyssning. Det är ett effektivt sätt att ha koll på de senaste metoderna, tankarna och forskningen. Du får kunskaper du kan glänsa med inte bara på jobbet utan även på middagar och i parkleken.

Varje månad landar Chefboken i brevlådan eller så kan du enkelt logga in på chef.se och ta del av det digitala biblioteket med över 100 titlar. Där är det fritt fram att förkovra sig i äldre sammanfattningar eller djupdyka inom intressanta ämnen. Om du sedan vill läsa boken i sin helhet erbjuder vi rabatt på boken via Adlibris.

Chefboken – så funkar det:

1. Vi väljer noga ut de mest högaktuella ledarskapsböckerna.

2. Chefs erfarna redaktörer sammanfattar boken till 19 min läsning eller lyssning.

3. Sammanfattningen landar i din brevlåda och du kan även läsa eller lyssna digitalt.

4. På 19 minuter blir du uppdaterad med den senaste ledarskapslitteraturen.

5. Du får tillgång till Chefbokens digitala bibliotek med över 100 titlar att läsa eller lyssna till.

6. Du får rabatt på Adlibris om du vill köpa böckerna i sin helhet.

Med Chefboken får du:

  • Tidsbesparande sammanfattningar
    Utvald ledarskapslitteratur sammanfattade till 19 min läsning eller lyssning. Ny Chefboken i brevlådan varje månad.
  • Tillgång till Chefbokens digitala bibliotek
    Över 100 titlar att lyssna och läsa direkt i Chefbokens bibliotek.
  • Rabatt på hela boken
    Vi erbjuder rabatt på den senaste boken via Adlibris.

Utvalda titlar ur Chefbokens bibliotek:

–          Beteendedesign av Arvid Hanson och Niklas Laninge

–          When av Daniel H Pink

–          Startup-modellen av Erik Ries

–          How to be happy at work av Annie McKee

–          Effektfull av Simon Elvnäs

–          Peak av Anders Ericsson

 

Specialerbjudande till F-gruppen

F-gruppen har fått ett specialerbjudande att prova två månader Chefboken kostnadsfritt. Under perioden har du fri tillgång till Chefbokens bibliotek samt kommer få två sammanfattningar i brevlådan.

Efter provprenumerationen kommer du få erbjudande om att fortsätta prenumerera. Chef kommer även skicka en skräddarsydd enkät där vi undersöker hur upplevelsen av Chefboken har varit, med särskilt fokus på den digitala tjänsten.

Du beställer din provprenumeration här: https://chef.se/info/chefboken-samarbeten/?utm_source=fgruppen

Trevlig sommar och Chefboken-läsning!

Taggar:inspiration, ledarskap, present, utveckling

Spåra från din sida.

Ylva

With a high engagement level, strong analytic skills and a passion for business development and customer contacts I’ve been driving my career towards marketing and sales roles. After 8 years in different marketing positions in Philips Consumer Lifestyle in the Nordic region I left the consumer electronics business to become Head of the Nordic Marketing organization in Luxottica. Luxottica is the leading producer and distributor of sun and prescription eye wear, with a brand portfolio including Ray-Ban, Oakley, Prada, Armani and Chanel. To further broaden my knowledge base and understanding for different business models and industries I took on a role as commercial manager in a Start-up life science Company, called Cellaviva, in March 2015. I have several years of people management experience, with up to 12 direct reports. I’m leading by example and use my personal engagement and goal orientation to inspire and get commitment from my coworkers. As a member of the Nordic Management Team in Philips and in Luxottica I have been responsible for the overall business strategy, in close cooperation with the sales Director. In my spare time I'm pursuing a dream of mine as I'm running a career network in Stockholm, Gothenburg and Karlstad, and empowering career parents.

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.
F-Gruppen