Kombinera karriär och föräldraskap

Hjälp oss med vår bok

vi söker er som kan hjälpa oss med vårt bokprojekt!

 

Styrkan i vårt nätverk är den kompetens vi besitter tillsammans och nu söker vi några specifika kompetenser som vi själva saknar.
Jag och Emelie Lindén har bestämt oss för att ge ut en bok under året. Skrivandet och planering pågår och vi behöver lite hjälp för att komma i mål. Därför söker vi till vår ”bok-rådgivningsgrupp”;

– 1+ person(er) med erfarenhet av att skriva eller ge ut böcker/artiklar
– 1+ person(er) med PR-bakgrund
– 1+ person(er) som jobbar med strategisk kundprofilering
– 1+ person(er) som har gått SPIRA
– 1+ person(er) som har erfarenhet av konceptutveckling, med fördel av tjänster (tex utbildning)

Är du en av dessa och vill veta mer så hör av dig ?? ylva@f-gruppen.se eller emelie@f-gruppen.se

Taggar:Bok, hjälp

Spåra från din sida.

Ylva

With a high engagement level, strong analytic skills and a passion for business development and customer contacts I’ve been driving my career towards marketing and sales roles. After 8 years in different marketing positions in Philips Consumer Lifestyle in the Nordic region I left the consumer electronics business to become Head of the Nordic Marketing organization in Luxottica. Luxottica is the leading producer and distributor of sun and prescription eye wear, with a brand portfolio including Ray-Ban, Oakley, Prada, Armani and Chanel. To further broaden my knowledge base and understanding for different business models and industries I took on a role as commercial manager in a Start-up life science Company, called Cellaviva, in March 2015. I have several years of people management experience, with up to 12 direct reports. I’m leading by example and use my personal engagement and goal orientation to inspire and get commitment from my coworkers. As a member of the Nordic Management Team in Philips and in Luxottica I have been responsible for the overall business strategy, in close cooperation with the sales Director. In my spare time I'm pursuing a dream of mine as I'm running a career network in Stockholm, Gothenburg and Karlstad, and empowering career parents.

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.
F-Gruppen