Kombinera karriär och föräldraskap

F-gruppen Helsingborg

Hösten 2018 är det äntligen dags för F-gruppen att presentera ett program för Helsingborgs första karriärnätverk för föräldrar.

En gång i månaden kommer vi att bjuda in småbarnsföräldrar och föräldralediga till våra event där du träffar andra föräldrar som, precis som du, har intresse av att diskutera karriär och personlig utveckling. Vid eventen ges möjlighet att mingla med övriga nätverksdeltagare och deras barn. Det vill säga, en ypperlig chans att träffa nya bekantskaper i samma situation och bredda ditt kontaktnät samtidigt som du får personlig utveckling och inspiration för arbetslivet.

F-gruppens ambition är att bidra till att skapa möjligheter för föräldrar som vill kombinera familj och karriär. Vi vill koppla samman föräldrar som vill ha en utvecklande och hållbar karriär under småbarnsåren.

Vi vill gärna få tips, idéer och önskemål från dig – vilka ämnen är du mest intresserad av eller har du någon föreläsare du längtar efter att få lyssna till? Du är mer än välkommen att maila dina önskemål till helsingborg@f-gruppen.se

Vad är en F-gruppsträff?

Till varje träff bjuder vi in en gäst som håller en föreläsning under ca 1 timme. Varje träff rymmer ungefär 20 vuxna och minst lika många barn – vilket gör dessa nätverksträffar unika. Stämningen är lättsam, öppen och hjärtlig och det är lätt för dig att komma och gå om ditt barn önskar det.

När ses F-gruppen Helsingborg

Vår ambition är att hålla i träffar en gång i månaden. Varje träff startar kl. 10.00-12.00 och vi ses på kreativa THINK Open Space lokaler på Bredgatan 11 i Helsingborg. Här finns det gott om plats för barnvagnen och under föreläsningen går det givetvis bra att låta barnet amma, leka, byta blöja eller sova. Efter föreläsningen finns det möjlighet att fortsätta diskussionen, knyta nya kontakter och kanske äta lunch tillsammans i caféet på Mindpark.

Hur anmäler jag mig till föreläsningar?

Du anmäler dig till föreläsningarna här på hemsidan. Varje föreläsning kostar 100 kronor som du betalar in till vårt swishnummer 0725-040650 i samband med att du anmäler dig. Till varje föreläsning bjuds du på kaffe och en enklare ”second breakfast”.

Vem driver F-gruppen Helsingborg?

Anna Kjällberg, Lina Andersson, Kajza Ekblad Ashrafzadeh och Sandra Petersson

Följ oss gärna på Instagram, @fgruppenhbg där vi delar med oss av nyheter, bilder, presentationer och inspiration!

F-Gruppen