Kombinera karriär och föräldraskap

F-gruppen Göteborg

Vad är en F-gruppsträff?

Till varje träff bjuds en gäst in som håller en föreläsning under ca 1 timme. Vi är ungefär 20 småbarnsföräldrar och lika många barn. För det är just det som gör dessa nätverksträffar unika: Du har med dig din bebis, sovandes eller lekandes med de leksaker som finns framlagt. Föreläsningarna är väldigt dynamiska, det är ofta ett upplägg med mycket gruppdiskussioner och det är lätt att komma och gå om så bebben kräver det. Stämningen är lättsam, öppen och hjärtlig.

När ses F-gruppen Göteborg

Vi ses varannan tisdag kl 10.30 – 12.00 i Art College/Folkuniversitetets lokaler på Första Långgatan 16 i Göteborg. Kl 10:30-11:00 är det lite fika + mingel och kl 11:00-12:00 är föreläningen. Det finns plats att ställa barnvagnen och under föreläsningen går det givetvis bra att låta barnet amma, leka, byta blöja eller sova. Det kommer finnas skummattor utplacerade i rummet, mikro att värma mat och toalett med skötbord. Efter föreläsningen finns det möjlighet att fortsätta diskussionen, knyta nya kontakter och kanske äta på en trevlig restaurang i närheten.

Hur anmäler jag mig till föreläsningar?

Du anmäler dig till föreläsningarna här på hemsidan. Vi vill gärna bli fler så tipsa gärna vänner och bekanta om F-gruppen! Föreläsningen kostar 50kr per gång som du vid anmälan betalar via swish till 0734-274769. Vi vet hur det är att ha barn; ibland blir ditt barn sjuk, timingen blir fel med sömnen eller din energi räcker helt enkelt inte för att komma, hör isåfall av dig till goteborg@f-gruppen.se så gör vi en återbetalning.

Gilla oss gärna på Facebook och instagram! Där delar vi med oss av nyheter, bilder, presentationer och inspiration!

Vem driver F-gruppen Göteborg?

Emilie Nordfält, Ylva Bruzelius & Lina Agnemark

 

F-gruppen i Göteborg i samarbete med:

http://www.folkuniversitetet.se/globalassets/bildbanken/ikoner-och-illustrationer/fu-loggor/fulogo-rodsvart.png

F-Gruppen