Kombinera karriär och föräldraskap

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Bemästra ett coachande ledarskap, både hemma och på jobbet!

2018-02-14 @ 10:30 - 13:00

100kr
Den här föreläsningen passar dig som vill lära dig mer om att få insikt, mod och verktyg för att gå först i ledet och inspirera andra till utvecklat självförtroende och självtillit.

Det finns väldigt många paralleller mellan ledarskap och föräldraskap, det är lika komplicerat och lika resultatinriktat. Nu har du chansen att lära dig mer om hur det coachande ledarskapet fungerar. Jennifer Hässler Wallenberg kommer att lära ut grunderna i coaching som gör dig mer framgångsrik i ditt ledarskap både i hemmet och på arbetet.

Coaching har sin utgångspunkt i barnets eller medarbetarens egen vilja till lärande och utveckling. Ett coachande förhållningssätt hjälper dig att stärka individuell utveckling, grupputveckling och lägga en bra grund för viktiga förändringsprocesser. Resultatet blir självgående och välmotiverade människor – egenskaper som allt mer efterfrågas i dagens arbetsklimat.

 

Föreläsningen handlar om att våga testa, kasta sig ut och drivas av viljan att utvecklas samt om kraften i coachning, i både privata och professionella relationer. Jennifer kommer dela med sig av sina tankar och kunskap om coachning som verktyg när vi leder oss själva, kollegor och hur ett coachande förhållningssätt kan praktiseras i barnuppfostran.


Jennifer har tidigare arbetat med marknadsföring, sponsring & event på bl.a Vattenfall, Svenska spel och kommunikationsbyrå. Idag arbetar hon som coach (både mot privatpersoner och företag), föreläsare och utbildare och är grundare av företaget JHW Coaching.

Läs mer på: www.jhwcoaching.se

Anmälan via köp av biljett
  • Alla våra event och aktiviteter välkomnar varmt föräldrar med barn i sällskap.
  • Återbud (och återbetalning) kan lämnas fram till 24 timmar innan föreläsningens start.
  • För frågor maila stockholm@f-gruppen.se
  • Vi träffas i Studiefrämjandets lokaler vid Odenplan (gå norrut på Norrtullsgatan förbi SevenEleven), en trappa ner.
  • Vi bjuder på smörgås och kaffe/te innan föreläsningen börjar.

F-gruppen i samarbete med Studiefrämjandet

Detaljer

Datum:
2018-02-14
Tid:
10:30 - 13:00
Pris:
100kr
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Arrangör

F-gruppen Stockholm
E-post:
stockholm@f-gruppen.se

Plats

Brygghuset (Jäskaret)
Norrtullsgatan 12N
Stockholm, Sweden
+ Google Map

Sofie

I 10+ år inom strategisk försäljning och marknadsföring, inom både B2B och B2C, har jag med hög engagemangsnivå, stor analytisk förmåga och kundorienterat säljsätt, drivit min karriär mot roller inom försäljning. Jag kan affärsutveckla en verksamhet och har lönsamhetsoptimering för både kund och det egna företaget i fokus. Arbetar bekvämt med ett långsiktigt, strategiskt och genomtänkt sätt i min kundbearbetning, med tydliga aktiviteter och mål. I min säljroll idag fungerar jag som en projektledare, där jag sätter samman team med nyckelkompetenser för att bemöta och överträffa kundens förväntningar. Ett team kan bestå av ca 5 personer där jag som huvudansvarig driver affären framåt. Jag strävar efter en karriärutveckling inom ledarskap och ser gärna att min nästa roll innehåller personalansvar, där jag kan öka bolagets försäljning genom att leda, utveckla och inspirera säljorganisationen.
F-Gruppen